Verzending en levering

Verzending binnen Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht en Amstelveen is gratis bij bestellingen vanaf EUR 25,00. Voor de rest van Nederland is verzending gratis bij bestellingen vanaf EUR 75,00. In alle andere gevallen betaal je een vast bedrag van EUR 6,95 per bestelling.

In de regio Ouder-Amstel en Amstelveen bezorgen wij je bestelling meestal zelf. Buiten deze regio maken wij gebruik van de speciale verzendservice van Flespakket.nl (PostNL). In dat geval ontvang je een bericht zodra wij de zending bij Flespakket.nl aanmelden. Aan het einde van de dag ontvang je een email  met daarin de Track & Trace code zodat je de bestelling kunt volgen. In de meeste gevallen zal binnen Nederland het pakket de volgende worden geleverd. Voor België is dit in de meeste gevallen ook de volgende werkdag, maar in sommige gevallen kan het iets langer duren. Voor overige landen binnen de EU kan de levertijd oplopen tot ca. 3-5 werkdagen.

Mochten wij een fout maken dan zijn de extra verzendkosten voor onze rekening. Bij retourneren en herroeping zijn de verzendkosten voor de koper.