Over ons

Over ons

Wij zijn Ambrozijn

Ambrozijn is een delicatessenwinkel gevestigd in de gezellige dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel sinds 2017. Het dorp, dichtbij Amsterdam, is van oudsher bekend om haar gastronomische karakter. Dit vertaalt zich in de vele uitstekende restaurants die gelegen zijn aan en nabij de prachtige rivier de Amstel. Aangevoerd door Koen hebben we een lokaal team van enthousiaste medewerkers met een passie voor goed eten, drinken en gastvrijheid. Helemaal in de filosofie van ons mooie dorp. Dat vind je ook terug in onze persoonlijke klantenbenadering en de ambachtelijke producten die wij verkopen zowel in de winkel als via onze webshop. Eerlijk advies en de juiste kwaliteit-prijsverhouding staan daarbij altijd voorop.

Onze specialiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in kaas, bier & wijn, maar ook andere (veelal lokale) lekkernijen, die jouw borrel of diner tot een waar feest maken. Daarbij kunnen we onze producten mooi verpakken, zodat je voor iedere gelegenheid een leuk culinair cadeautje hebt om weg te geven. Deze service bieden wij uiteraard ook aan bedrijven die op zoek zijn naar een origineel geschenk voor medewerkers of klanten. Onze unieke wijnen leveren wij bovendien ook aan collega ondernemers en deze worden inmiddels op verschillende plaatsen in de horeca geschonken.

Kom proeven bij Ambrozijn

Wij vertellen graag over mooie wijn, bier en spijs combinaties en organiseren een aantal keren per jaar proeverijen voor onze klanten. Je kunt echter ook een proeverij thuis op maat door ons laten verzorgen. Wellicht leuk om eens met familie of een vriendengroep te doen? Laat je daarbij verrassen door onze brede selectie wijnen, bieren en kazen en te ervaren hoe de smaken elkaar versterken tot een werkelijk unieke ervaring. We kunnen middels ons uitgebreide netwerk een proeverij desgewenst ook op andere leuke locaties in Ouderkerk aan de Amstel of omgeving voor je organiseren.

Voor 17:00 besteld, binnen twee werkdagen in huis!

Dit geldt alleen voor producten op voorraad.

Gratis Verzending!

Zie voorwaarden op Assortiment pagina

100% veilige betaling

Wij zorgen voor een veilige betaling!